سمبوسه خوزستان:
معمولاً در بیشتر غذاهای جنوبی از ماهی استفاده میکنند و در کمتر غذایی در بین غذاهای محلی بوشهر و به طور کل جنوب کشور از گوشت قرمز استفاده میشود ولی اگر تمایل داشته باشید که با یکی از غذاهای جنوبی که در آن گوشت قرمز به کار می رود آشنا شوید ما طرز تهیه سمبوسه خوزستانی را به شما آموزش می دهیم که برخلاف سمبوسه های عربی و سمبوسه پیتزایی داخل مواد تشکیل دهنده آن از گوشت چرخ کرده استفاده میکنند.
در ادامه مواد لازم برای تهیه سمبوسه خوزستان را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه سمبوسه خوزستان را به شما آموزش می دهیم که البته مواد اولیه به نسبتهای مشخصی به کار رفته اند و اگر بخواهید این غذا را برای دونفره یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
+ نوشته شده در پنجشنبه بیستم مهر ۱۴۰۲ ساعت 18:51
توسط محدثه اسکندری
|