نخود خام 250 گرم
سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
مغز نان باگت یا همبرگر 1 عدد
نمک و مقادیر زیادی فلفل!!
زردچوبه کمی
* نخودها را از شب قبل خیس کنید و چند بار هم آبش را عوض کنید تا نفخش از بین برود.
* خمیر داخل نانها را که درآوردید توی کمی شیر خیس کنید.
* بعد آنها را درون بلندر یا مخلوطکن بریزید و حسابی له کنید.
* سیب زمینی و پیاز را هم جداگانه درون بلندر خرد کنید. آبش را گرفته و به نخود اضافه کنید.
* نان خیس خورده و نمک و فلفل و زردچوبه را هم زده و خوب مواد را با هم قاطی کنید و تخم مرغ را هم اضافه نمایید.
* هر قدر که دوست دارید می توانید تندش کنید.
* خمیر را خوب مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم.
* درون یک دیگ کوچک مثل شیرجوش روغن ریخته و بگذارید داغ شود. حرارت باید متوسط باشد که روغن نسوزد و فلافلها مغزپخت شود.
* اگر قالب فلافل دارید که راحت هستید و درون قالب می گذارید و توی روغن میاندازید؛ اما اگر نداشتید با اسکوپ زن بستنی یا یک قاشق مواد را برداشته و با دستتان فرم داده و درون روغن بیندازید.
* هردو طرف را سرخ کنید و حتما حتماً لای دستمال تمیز آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود تا کمتر دچار عذاب وجدان شوید!!
بخش تغذیه و آشپزی
سلام , خسته نباشین
من حدود 10 تاسایت دارم که میخواستم لینکشون بکنی
بابت هر لینک هم حاضرم هزار تومان پرداخت کنم
تشریف بیارین به این آدرس و از قسمت نظرات بهم خبر بده:
http://news.blogtez.com
منتظرم
خداحافظ
مرسی ازاینکه به وب م سرززززززززززدی ی ی یخوشحال شدو. وب خیلی قشنگی داری . راستی چه جوری وب منو پیدا کردیبای ی ی ی ی ی