ترانه آنلاین

@»{$$ ترانه آنلاین و کد آهنگ تدی ؛ مرکز کد آهنگ های مجاز

ترانه آنلاین

@»{$$ ترانه آنلاین و کد آهنگ تدی ؛ مرکز کد آهنگ های مجاز

بیشترین کلمات کلیدی جستجو شده

بیشترین کلمات کلیدی جستجو شده

شامل چندین مقاله و قسمت مختلف در اینباره


تذکر و توصیه : مطالب تست شده نمیباشند و طلای علی فقط بخاطر اطلاع رسانی مطالب را در اختیار شما میگذارد و مسئولیت مطالب به عهده خود سایتهای ارائه کننده میباشد + بعلت پایین بودن سرعت خطوط دایل آپ تلفن و اینترنت در ایران و بالا بودن حجم صفحات سایت طلای علی لطفا بیشتر صبر نمایید + میتوانید پس از دیدن کامل صفحات درخواستی اتان از طلای علی ارتباط با اینترنت را قطع کرده و با صبر و اندیشه و حوصله صفحات را مطالعه فرمایید ، برای راحتر پیدا کردن مطلب درخواستی خود در صفحات بلند از قسمت EDIT جستجوگر اینترنت خودتان گزینه Find را انتخاب نمایید و کلمه کلیدی درخواستی خود را پیدا کنید ، انشا الله همه با هم بهشتی شویم .


 

 

 

تحول استراتژی های بازاریابی در دنیای موتورهای جستجو

 

[20 Apr 2008]   [ فرنود حسنی]

 


"واژه‌های آزاد (Free) و جدید (New) پرکاربردترین واژه‌های مورد استفاده در اینترنت هستند. شرکت AOL با بررسی جست‌وجوهای 65 هزار مشترک خود نشان داد که واژه آزاد (یا رایگان) در 15/17 میلیون جست‌وجوی جداگانه پرکاربردترین واژه بوده است."(فناوران اطلاعات)

با توسعه تجارت الکترونیک در سراسر دنیا به واسطه گسترش کاربری اینترنت الگوها و مدل های تجارت و اقتصاد به طور کلی دچار دگرگونی شد این مسئله نه تنها جنبه های تکنیکی و اجرایی کار را تغییر داد بلکه اصول و معیارهای استراتژیک را نیز دچار تحول کرد و در نتیجه بخش های مختلف تبلیغات، فروش، بازاریابی، مدیریت ارتباط مشتریان و... به شدت از این امر تاثیر پذیرفتند.

امروزه استراتژیست های بازاریابی سازمان ها بدون توجه به ابزارها و ویژگی های محیط وب نمی توانند راهکارهای درستی برای برنامه ریزی پیش بگیرند. از این رو نقش آمار و اطلاعات آماری در دقیق تر شدن و هدفمند شدن برنامه ریزی ها بسیار مهم و موثر است.

اطلاعات آماری ارائه شده از سوی AOL و سایت های مختلفی همچون یاهو و گوگل این فرصت را به ما می دهد تا با نگاه عمیق تری به مقوله آمار و داده کاوی آماری در مدیریت سایت های تجاری خود داشته باشیم.
همانطور که می دانیم درصد بالایی از بازدیدکنندگان سایت ها به واسطه جستجو و از طریق موتورهای جستجوی مختلف به سایت ها هدایت می شوند بنابراین توجه به اهمیت موتورهای جستجو ب ای موفقیت عملکرد تجاری سایت بسیار ضروری است. در این شرایط اولین مولفه قابل توجه برای شاخص سازی سایت در موتورهای جستجو و افزایش جایگاه سایت در رتبه بندی مطالب جستجو ش ه پرداختن به موضوع محتوای سایت است.

محتوای سایت از جنبه راهبردهای بازاریابی در موتورهای جستجو، شامل سه بخش اساسی است که عبارتند از کلمات ک یدی، عبارات کلیدی و کلمات و عبارت های معمولی که هر سه در جایگاه خود دارای اهمیت هستند. عبارت ها و کلمات ک یدی دقیقا همان مطالبی هستند که میلیون ها کاربر اینترنت هر روز در گوگل و سایر موتورهای جستجو و رد می کنند و مورد جستجو ق ار می دهند حال این به تخصص و دقت شما در نحوه نگارش و تولید محتوا مربوط است که تا چه حد بتوانید از این کلمه ها و عبارتها به نحو مناسب بهره ببرید تا سایت شما بهترین جایگاه را در جستجو ه به خود اختصاص دهد.

متنوع و تخصصی بودن دو اصل مهم در گزینش کلمات ک یدی و عبارت های کلیدی برای محتواست. آنچه در آمار اعلام شده از سوی AOL نشان می دهد بسیار جالب و قابل تامل است چنانکه می بینید کلمات "رایگان" و "جدید" به عنوان محبوب ترین کلمه کلیدی در جستجو ه مورد استفاده قرار گرفته اند و جالب است بدانید که کلمه رایگان در کشورهای آسیایی و کلمه جدید در کشورهای اروپایی و آمریکایی بیشترین مورد استفاده را داشته اند.
با دانستن همین دو نکته می توان راهکار های بازاریابی یک محصول را به شدت متحول ساخت. استنتاجی که می توان از این اطلاعات کرد بسیار ساده و جالب است. اول اینکه در تهیه محتوای معرفی محصول خود در سایت حتما از کلمات اینچنینی استفاده کنید. دوم اینکه با دانستن گرایشات مردم مختلف بر اساس شرایط اقتصادی، فرهنگی، دینی و جغرافیایی می توانید بازار خود را تقسیم بندی کنید و برای مشتریانی مختلف بر اساس سیستم های هوشمند تحت وب کالاها، نوع خاصی از اطلاعات و... را ارائه دهید.
مثلا برای افرادی که از کشورهای غربی به سایت شما متصل می شوند بر جدید بودن کالاها تاکید کنید و برای افراد آسیایی به قیمت ارزان یا حتی امکانات رایگان اشاره بیشتری بکنید.

 

 

 

 

 

ترفندهایی که موجب جستجوی بهتر در گوگل میشوند چاپ ارسال به دوست
 

با این ترفندها شما میتوانید جستجوی سالم و مفیدی در سایت موتور جستجوی قوی گوگل داشته باشید. برای این کار شما میبایست این مقاله را خوانده و در حین جستجوی خود به این نکات توجه داشته باشید. امیدوارم که یک جستجوی خوب و کامل داشته باشید.

یک پیش درآمد : معنى گوگل

گوگل برگرفته شده از کلمه Googlo که به معنى "یک عدد یک و صد صفر جلوى آن" است که توسط میلتون سیروتا پسر خواهر ادوارد کاسنر ریاضیدان آمریکایى اختراع شده است. این موضوع که "یک عدد یک و صد صفر جلوى آن" در واقع نوعى شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدین معنى که گوگل قصد دارد تا سرویس ها، اهداف و اطلاع رسانى و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد.

کشف کنید که چه کسانى به شما لینک هستند :

بعضى کلمات، وقتى با یک دونقطه دنبال شوند، معناى ویژه اى را براى گوگل خواهند داشت. یکى از بیشترین کلمات براى گوگل عملگر :link است. پرسش :link به شما مقصد URL را نشان میدهد. براى مثال، link:www.google.com به شما تمام صفحاتى را که به گوگل لینک هستند را نشان میدهد. شما در مقابل این عملگر فقط میتوانید آدرس اینترنتى بنویسید نه موضوع جستجوى خود را.

راهنمائى های کلى :

از زمانى که گوگل فقط صفحات وبى را که حاوى تمام کلمات موضوع شماست را برمیگرداند، تصحیح یا محدود کردن جستجوی شما خیلى ساده است، چرا که شما کافیست تا کلمات بیشترى را در مورد موضوع خود به جستجوى قبلى خود اضافه کنید. با اضافه کردن کلمات بیشتر، نتیجه شما شامل زیر مجموعه صحیحتر و دقیقتر خواهد بود.

منع کردن واژه ها :

شما میتوانید تا کلمه اى را از جستجوى خود با گذاشتن علامت منفى ("-") در جلوى آن محروم کنید. (مطمین شوید که یک فاصله قبل از علامت منفى بدهید.)

جسـتجوهاى عبارتى :

در گوگل میتوانید تا با اضافه کردن علامت نقل قول، عبارتها / اصطلاحات را نیز جستجو کنید. کلمان میبایست داخل علامت نقل قول دوبل ("مانند این!") باشند (مگر اینکه کلمات ویژه یا ترکیبى باشند که "+" لازم داشته باشند).

محدود به Domain :

بعضى از کلمات به همراه یک دونقطه برای گوگل معناى بخصوصى دارند. یکى از این کلمات عملگر :site است. این کلمه به همرا آدرس دامین در جلوى آن باعث میشود تا جستجوى شما فقط در دامین یا سایت معین شده باشد.

با دسته بندی جستجو کن :

فهرست راهنمای گوگل (در directory.google.com) راه آسانی را برای جستجو فراهم می کند. برای مثال اگر شما دارید برای «سمند» جستجو می ﮐنید، شما می توانید با جستجو در دسته ادبیات> شاهنامه، فقط صفحه های مربوط به «سمند» را پیدا ﮐﻨﻴﺪ و صفحه های مربوط به خودرو سمند و یا هر معنی دﻴﮕﺭ سمند را نشان نمی دهد.
پژوهش در دسته مورد علاقه، به شما اجازه می دهد که نتیجه پژوهش را به صفحه های مناسب خود محدود کنید.

جستجو پیشرفته :

گاهی وقتها شما می تواﻧﻴﺪ با اضافه کردن واژه های بیشتر به واژه مورد پژوهش، نتیجه جستجو را محدودتر ﮐﻨﻴﺪ تا آن ﭼﻴﺰی را که می خواستید بگیرید ولی گوگل ترفندهای مختلفی را برای جستجو دارد که به شما اجازه می دهد:
پژوهش را به صفحه های سایت داده شده ای محدود کن.
صفحه هائی که از سایت مشخصی هستند را منع کن.
جستجو را به صفحه هائی که در زبان مشخصی هستند محدود کن.
همه صفحه هائی که به صفحه وب داده شده وصل هستند را پیدا کن.
صفحه های وبی که به صفحه وب داده شده مربوط هستند را پیدا کن.
صفحه جستجو پیشرفته گوگل، اعمال کردن خواص متعدد به پژوهشتان را آسانتر می کند.

معرفی سایت به موتور جست و جوی گوگل :

موتورهای جست و جوی زیادی وجود داره که مهمترین اونا : Google , Yahoo! , Altavista , MSN , Lycos , .... که از نظر کار تخصصی و تجربه گوگل حرف اول رو میزنه و چون موتور جست و جوی یاهو هم شباهتهایی به گوگل در نتایج به دست اومده داره پس با معرفی کردن سایت به گوگل عملا ْاین کار رو برای یاهو هم انجام دادیم. حالا بریم سر اصل مطلب. میتونید از اینجا سایت خودتون رو به گوگل معرفی کنید. دقت کنید که برای این کار در کادر اول باید آدرس وب سایت خودتون و در کادر پایینی کلمات کلیدی و مرتبط با عنوان و مطالب اون رو وارد کنید و در آخر هم دکمه پایینی رو بزنید. تموم شد. حالا گوگل خودش میره سایت شما رو جست و جو و آنالیز میکنه و در صورتی که مورد قبول واقع شد رتبه ای به سایت میده که اون هم به عنوان سایت و مطالب کلیدی سایت و عوامل دیگه بستگی داره.

منبع : سایت ترفندستان

 

 

 

www.ALIgold.com

www.ALIgold.com

 

 

 

 

www.ALIgold.com

 

www.ALIgold.com

 

www.ALIgold.com

 

www.ALIgold.com

 

برای دان لود کتاب "یک یا دو هزار و یک" به این صفحه مراجعه نمایید.

عکسهای مراسم اهدای ذره بین طلایی امسال
گزارش مراسم در سایت پندار


 

 

1 - 10 از 22
اولین | قبلی | 1 2 3 | بعدی | آخرین | همه 

وب 2 چیست؟
وب تغییر کرده است. رویدادهای تازه ای در آن شروع شده اند و چه هیجان انگیز. موجی از یکنواختی بر وب حکمفرما شده بود اما مدتی است که حباب وب ترکیده است. در هفته های گذشته "وب 2" را دنبال می کردم. برای آنکه خیالتان را راحت کنم می توانم به سادگی بگویم "وب 2" یعنی gMail، AJAX، Shared Bookmarks، Tagging و ... اما همه "اینها که گفتم یعنی چه"؟
هر چقدر که تیغ می برد!
صنعت طراحی وب ایران عمر کوتاهی دارد و همانند بسیاری از کشورهای دیگر به طور کلی صنعتی نوپاست. بازار این صنعت در داخل کشور، بسیار گسترده و بزرگ است و شرکتهای بسیاری نیز به عنوان طراح وب در آن فعالیت می کنند. تاکنون سایتهای بسیاری توسط همین شرکتها در وب منتشر شده است. از سایتهای کوچک و شخصی گرفته تا سایتهای تجارت الکترونیک و پورتالهای بزرگ دولتی. آنچه که این مقاله بدان می پردازد عمدتا تحلیل استراتژی های ناکارامد به کار گرفته شده از سوی شرکتهای فعال در این حوزه است.
Google Sitemap
موتورهای جستجوگر از جمله گوگل از نرم افزاری به نام روبوت یا اسپایدر (عنکبوت) برای جمع آوری اطلاعات موجود در وب استفاده می کنند. آنها به محض اینکه سایتی را پیدا کردند، متن صفحات را می خوانند و لینکها را دنبال می کنند. همه مدیران سایتها تلاش می کنند تا میزان مراجعه عنکبوت به سایت و زمان حضور آن در سایت خود را افزایش دهند. با بکارگیری تکنیکی که در این مقاله معرفی شده است شما می توانید با عنکبوت گوگل مهربان تر باشید تا شانس حضور موثرتر سایتتان در نتایج جستجوی گوگل افزایش یابد.
شباهتهای آفلاین و آنلاین: موتور جستجوگر و شکارچی
مهران در روستایی زیبا نزدیک منطقه حفاظت شده ابیورد واقع در شمال شرقی ایران زندگی می کند. او شکارچی ماهری است و همیشه با گوشت لذیذ شکار از میهمانانش پذیرایی می کند. تابستان گذشته بدون اطلاع قبلی به او سر زدم. آنجا که رسیدم خیلی خسته بودم و البته گرسنه. درست یکساعت بعد در حالیکه شکمی از عزا درآورده بودم به این فکر می کردم که مهران چگونه به آن سرعت، غذایی خوشمزه از گوشت آهو برایم آماده کرد؟ او که همان لحظه به شکار نرفته بود!
سایت های فلش و موتورهای جستجوگر
قدرت فلش در خلق گرافیک جذاب، ترکیب تصاویر متحرک، صوت و برنامه نویسی خاص آن، چیزی است که حتی به رویاهای HTML هم خطور نمی کند. امروزه سایت های بسیاری را می توان یافت که با استفاده از این تکنولوژی صفحات خارق العاده ای را در وب منتشر کرده اند و چشم ها را خیره می کنند.
اینترنت، شهر برفی!
 

هر "رسانه نوینی" در روزهای نخستین حضور خود باید کارایی خود را اثبات کند تا بتواند به محبوبیت دست یابد و به زندگی مردم نفوذ کند. کاری که تلویزیون در دهه های گذشته کرد و هم اکنون تقریبا در هر خانواده ای یک دستگاه تلویزیون وجود دارد. این وضع برای اینترنت هم باید اتفاق می افتاد. به عبارت دیگر اینترنت هم باید کارایی خود را به اثبات می رساند. برخلاف سایر رسانه ها که به زمانی نسبتا طولانی برای کسب محبویت نیاز داشتند، اینترنت به سرعت توانست جایگاه خود را بیابد و به زندگی روزمره مردم نفوذ کند به گونه ای که امروزه نقش بسیاری پر رنگی در بسیاری از فعالیتهای مردم ایفا می کند.

مفاهیم و اصطلاحات دنیای جستجو و موتورهای جستجوگر
قبل از شروع گفتگو درباره هر موضوعی نیاز به آن است که مفاهیم اولیه و اصطلاحات رایج در آن موضوع، بیان شود تا طرفین گفتگو راحت تر به منظور یکدیگر پی ببرند. برخی از مفاهیم و اصطلاحات حوزه SEO در این مقاله شــرح داده شده است.
موتور جستجو چیست؟ (موتور جستجوگر و اهمیت آن)
دنیای وب منبع عظیمی از اطلاعات است که روزبه‌روز برحجم آن افزوده می‌شود. در حال حاضر میلیاردها صفحه که اطلاعات فراوانی از موضوعات مختلف را در بر دارند، بر روی سرورهای مختلف جا خوش کرده اند. این در حالیست که تولد سایتهای جدید و گسترش سایتهای موجود نیز به طور فزاینده ای به این حجم اطلاعات می افزاید. نرخ رشد اطلاعات تا بدانجاست که امروزه مشکل دسترسی به اطلاعات جدی تر از نبود اطلاعات است. امروزه چالش عمده اکثر کاربران دستیابی به اطلاعات است. به عبارت دیگر اگر کاربری دنبال موضوعی خاص باشد، کدام صفحه را باید بخواند؟ از میان این تعداد عظیم صفحات موجود، کدام صفحه نیاز او را برآورده می کند؟
تگ چه دارد؟ - What's in a Tag
تگینگ چیست؟ چرا تگینگ یک گام به جلو برای کاربران در شیوه به یادآوری شده است؟ چرا اطلاعات تولیدی کاربران و آنچه که عموم می اندیشد مهم است؟
موتور جستجو چگونه کار می کند؟
 

وقتی جستجویی در یک موتور جستجوگر انجام و نتایج جستجو ارایه می شود، کاربران در واقع نتیجه کار بخش های متفاوت موتور جستجوگر را می بینند. موتور جستجوگر قبلا" پایگاه داده اش را آماده کرده است و این گونه نیست که درست در همان لحظه جستجو، تمام وب را بگردد. بسیاری از خود می پرسند که چگونه ممکن است گوگل در کمتر از یک ثانیه تمام سایت های وب را بگردد و میلیون ها صفحه را در نتایج جستجوی خود  ارایه کند؟

1 - 10 از 22
اولین | قبلی | 1 2 3 | بعدی | آخرین | همه 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد