ترانه آنلاین

@»{$$ ترانه آنلاین و کد آهنگ تدی ؛ مرکز کد آهنگ های مجاز

ترانه آنلاین

@»{$$ ترانه آنلاین و کد آهنگ تدی ؛ مرکز کد آهنگ های مجاز

@»★@» طرز تهیه پلو با قارچ ایتالیا آموزش آشپزی طرز تهیه

@»★@»  طرز تهیه پلو با قارچ ایتالیا
1853515ivmvg6py7t طرز تهیه پلو با قارچ ایتالیا 

italia mehrdadclub 1671 طرز تهیه پلو با قارچ ایتالیا

آموزش در ادامه مطلب

@»★@»  طرز تهیه پلو با قارچ ایتالیا
1853515ivmvg6py7t طرز تهیه پلو با قارچ ایتالیا 

italia mehrdadclub 1671 طرز تهیه پلو با قارچ ایتالیا

مواد لازم :

برنج  ۷۵۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله  ۵۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای  ۵ عدد
قارچ  ۵۰۰ گرم
پیاز سبز  ۱۰۰ گرم
روغن  ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی  ۲ قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

گوشت را قیمه ای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ مینمائیم دو لیوان آب اضافه می کنیم میگذاریم گوشت بپزد پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز میکنیم و داخل گوشت می ریزیم .
رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود .
برنج را تمیز کرده میشوئیم با روغن در تابه کمی سرخ مینمائیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان می کنیم یک قاشق نمک در آن می ریزیم میگذاریم آب برنج کشیده شود. بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته می گذاریم برنج دم بکشد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست .


طرز دم کردن کته ساده :


به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمی دیگر آب در آن می ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بعمل آید. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد بنسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ( در حدود ۷۵ گرم ) روی برنج می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد ( مثل چلو کباب ) یکساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو بآسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کنی بگذارند ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آنرا آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده تر می شود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر می شود .

نظرات 2 + ارسال نظر
فرهاد پنج‌شنبه 1 اردیبهشت‌ماه سال 1390 ساعت 15:46 http://farhadnet.blogfa.com

سلام دوست عزیز نمی خواهی تبادل لینک کنیم

بردیا چهارشنبه 29 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 22:02 http://golbardia.blogfa.com/

سلام دوست عزیز ممنون به وب من سر زدید اگرمایل به تبادل لینک هستید وب من را با نام گل بردیا لینک کنید لطفا من هم وب زیبا و مفید شما را با نامی که بالای نوار وبتون هست لینک میکنم ممنونم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد